T U  I N O N T W E R P 


 Voor een ontwerp van een tuin of andere buitenruimte bent u bij Walinga Tuinen op het goede adres. Buro Walinga, ontwerp van groene ruimtes houdt zich bezig met tuinontwerpen, landschappelijke- ontwerpen en inpassingsplannen, beplantingsplannen, openbare ruimte- en terreininrichtingsplannen en erfinrichtingen.

 

Buro Walinga wordt gevormd door Sandor Walinga, een ontwerper met een groen hart en oog voor detail. Het ontwerpen van groene ruimtes en fijne plekken is wat hij graag doet, een plek creëren waar de mens en de natuur zich thuis kunnen voelen, of dat nu een kleine stadstuin is of een groot park. Ontwerpen is luisteren en kijken en het vertalen van wensen en ideeën naar een plek. Rekening houdend met bestaande beplanting, bomen, bebouwing en de omgeving. Ik zoek de relatie met de omgeving en de sfeer van de plek, om dit te gebruiken voor het ontwerp en zo elk ontwerp speciaal en eigen te maken.

 

Heeft u altijd al uw droomplek willen realiseren maar weet u niet precies hoe, Sandor Walinga helpt u graag. U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Verder nodig ik u uit om de website verder te bekijken en u te inspireren en enthousiast te maken. U kunt ook langskomen bij mijn buro in Bolsward op de Marne 61, waar ik u voorbeelden van beplantingsborders, bomen, planten en verschillende tuinmaterialen kan laten zien.

 

Via onderstaande link komt u op de ontwerpsite en vindt u meer informatie over mijn visie en fascinatie op/van tuinen, bomen en beplanting. Ook kunt u gerealiseerde projecten bekijken.