T U I N V E R L I C H T I N G

 50% KORTING OP ALLES IN VOORRAAD

 

Verlichting in de tuin brengt s ’avonds diepte en sfeer en dus meer beleving van de tuin. U kunt uw tuin op verschillende manieren verlichten. Door middel van een buitenspot kan een boom of vijver van beneden verlicht worden. Voor het verlichten van een zitplek (terras) of pad/oprit zijn staande lampen of grondspots geschikt. Ook wandlampen op een schutting, muur, overkapping of tuinhuis kunnen een tuin oplichten en sfeer in de avonduren brengen.

 

Alle producten van In-Lite en Franssen verlichting kunnen wij voor u leveren, via onderstaande links kunt u alle verlichtingsproducten bekijken. De in-Lite verlichting werkt op een laagspanningssysteem (12 volt) en is gemakkelijk in gebruik en aanleg. Bij Franssen verlichting vindt u een ruim sortiment 230 volt buitenlampen en 12 volt buitenlampen.

 

Bel uw bestelling door of gebruik gemakkelijk het bestelformulier onder aan deze pagina. Heeft u iets gezien wat niet bij onze leveranciers te vinden is, vraag er gerust naar, wij kunnen dit meestal ook voor u leveren. Kom langs voor advies over het gebruik van verlichting in uw tuin, we hebben ruim 35 jaar ervaring met het toepassen van verlichting in tuinen. 

 

 

 


Tuinverlichting inspiratie

 

T U I N V E R L I C H T I N G

B E S T E L F O R M U L I E R

Onderstaand kunt u tuinverlichting en gerelateerde materialen bestellen. Heeft u iets gezien wat niet bij onze bovenstaande leveranciers te vinden is, vraag er gerust naar, wij kunnen dit meestal ook voor u leveren. Wij bellen of mailen u zodra uw bestelling klaar staat of laten uw bestellen verzenden.

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.