T U I N H O U T   E N   M E U B E L S


 

 

Hout wordt in de tuin voor verschillende doeleinden gebruikt, van schuttingen en vlonders tot overkappingen, tuinhuisjes, veranda’s en pergola’s, maar ook plantenbakken, hekjes, speeltoestellen en tuinmeubels van hout zijn er in vele (hout)soorten en maten. Naast de vele houtproducten, leveren wij ook composiet vlonders, betonsysteem schuttingen, bamboestokken, betongaasmatten, bevestigingsmaterialen, wilgenteen-, heide en rietmatten.

 

Onze leveranciers voor houtproducten zijn Tuindeco, Hillhout, Van Vliet Kastanjehout en Talen Buitenmeubelen, via onderstaande links komt u op de betreffende website met de producten. Alle materialen van deze leveranciers kunnen wij voor u leveren, bel uw bestelling door of gebruik gemakkelijk het bestelformulier onder aan deze pagina. Kom langs voor advies en inspiratie over het gebruik van hout in de tuin.  We hebben een veelzijdig sortiment tuinhout op voorraad en ruim 35 jaar ervaring met het toepassen van hout in de tuin. 

 

 

 T U I N K A S S E N

 

Bij ons kunt u de tuinkassen van Royal Well bestellen, het grote assortiment is gemakkelijk via de link hiernaast te bekijken. Het assortiment bestaat uit: Tuinkassen, muurkassen, tuinkamers, foliekassen, tunnelkassen, broeikassen en oranjerieën. Zowel van aluminium als van hout

 

Kom langs voor advies over keuze en plaatsing van uw kas.


schuttingplanken 3,6 en 4,0 meter
schuttingplanken 3,6 en 4,0 meter

Hout Acties, altijd scherp geprijsd

 

Schuttingplank 3,6 m (14,0 x 1,6 cm)  

van € 5,35

voor maar € 4,40

 

Schuttingplank 4,0 m (14,0 x 1,6 cm)  

van € 5,95

voor maar € 4,95 

 

 

 

 

Tuinhout producten

 


T U I N H O U T   B E S T E L F O R M U L I E R

Onderstaand kunt u tuinhout en gerelateerde materialen bestellen. Heeft u iets gezien wat niet bij onze leveranciers te vinden is, vraag er gerust naar, wij kunnen dit meestal ook voor u leveren. Wij bellen of mailen u zodra uw bestelling klaar staat. 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.