T U I N H O U T   E N   M E U B E L S


30% tot 50% KORTING OP ALLES IN VOORRAAD

 

Hout wordt in de tuin voor verschillende doeleinden gebruikt, van schuttingen en vlonders tot overkappingen, tuinhuisjes, veranda’s en pergola’s, maar ook plantenbakken, hekjes, speeltoestellen en tuinmeubels van hout zijn er in vele (hout)soorten en maten. Naast de vele houtproducten, leveren wij ook composiet vlonders, betonsysteem schuttingen, bamboestokken, betongaasmatten, bevestigingsmaterialen, wilgenteen-, heide en rietmatten.

 

Onze leveranciers voor houtproducten zijn Tuindeco, Hillhout, Van Vliet Kastanjehout en Talen Buitenmeubelen, via onderstaande links komt u op de betreffende website met de producten. Alle materialen van deze leveranciers kunnen wij voor u leveren, bel uw bestelling door of gebruik gemakkelijk het bestelformulier onder aan deze pagina. Kom langs voor advies en inspiratie over het gebruik van hout in de tuin.  We hebben een veelzijdig sortiment tuinhout op voorraad en ruim 35 jaar ervaring met het toepassen van hout in de tuin. 

 

 

 T U I N K A S S E N

 

Bij ons kunt u de tuinkassen van Royal Well bestellen, het grote assortiment is gemakkelijk via de link hiernaast te bekijken. Het assortiment bestaat uit: Tuinkassen, muurkassen, tuinkamers, foliekassen, tunnelkassen, broeikassen en oranjerieën. Zowel van aluminium als van hout

 

Kom langs voor advies over keuze en plaatsing van uw kas. Ook hebben we een demo kas staan (Gardener 214) om een goede indruk te krijgen van de grootte en mogelijkheden van een kas. 


schuttingplanken 3,6 en 4,0 meter
schuttingplanken 3,6 en 4,0 meter

Schuttingplank Actie

 

 

Vraag naar de scherpste prijzen

 

 

 

Tuinhout producten