K A S   E N   M O E S T U I N

50% KORTING OP ALLES IN VOORRAAD

Onderstaand vindt u producten die u nodig heeft om een moestuin of kas aan te leggen en te onderhouden. Het betreft biologische zaden, tuinkassen,  biologische voeding en mineralen, grond en zaaiaccessoires als zaaibakken, zaaigereedschap, naamlabels, compostsilo's, opbindmateriaal, tuinnetten en meer.

 

Z A D E N

 

Biologische zaden

We hebben een groot assortiment biologische zaden van De Bolster op voorraad. Voor het gehele Bolster sortiment zie onderstaande link en bel (0515-577238) of stuur via onderstaand bestelformulier uw bestelling naar ons door.

 

T U I N K A S S E N

 

Bij ons kunt u de tuinkassen van Royal Well bestellen, het grote assortiment kassen is gemakkelijk via de link hieronder te bekijken. Het assortiment bestaat uit: Tuinkassen, muurkassen, tuinkamers, foliekassen, tunnelkassen, broeikassen en oranjerieën. Zowel van aluminium als van hout.

 

Als Sterdealer van  Royal Well geven wij u advies op maat over de keuze en plaatsing van uw kas. Ook hebben we een demo kas staan (Gardener 214) om een goede indruk te krijgen van de grootte en mogelijkheden van een kas.  Wij kunnen de kas ook voor u plaatsen.

V O E D I N G   E N   G R O N D

T U I N A C C E S S O I R E S / P L A N T A R T I K E L E N

 

U bent ook op het goede adres voor tuinartikelen als: zaaitrays, kleine kweekkasjes, overige kweekaccessoires, klimrekken, rozenbogen, windschermen, winterbescherming, opbindartikelen, compostsilo's, hanging baskets, tuinnetten en meer.

 

Op de website van Nature (link hieronder) kunt u het complete assortiment bekijken, alle producten van deze leverancier kunnen wij voor u leveren,

 bel (0515-577238) of stuur via onderstaand bestelformulier uw bestelling naar ons door. 

 

B E S T E L F O R M U L I E R

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.