B E S T R A T I N G

 

 DOE EEN BOD OP BESTRATINGSPARTIJEN IN VOORRAAD

Bestrating is er in vele soorten, maten en kleuren. Van grote keramische terrastegels tot betonnen waaltjes voor de oprit. Elke tuin heeft zijn eigen sfeer en stijl waar een specifieke bestrating bij past die dit versterkt. De mogelijkheden in bestrating is groot en het is daarom vaak lastig een keuze te maken. Kom daarom langs voor advies en inspiratie over het gebruik en de keuze van bestrating in uw tuin, we hebben ruim 35 jaar ervaring met het toepassen en ontwerpen van bestrating in tuinen. Via onderstaande links kunt u de verschillende bestratingsmaterialen van onze vaste leveranciers (Gardenlux en Oprey) bekijken en u laten inspireren. Het grootste deel van het bestratingsmateriaal van Gardenlux kunt u bij ons komen bekijken. Om bestratingsmateriaal te bestellen kunt u mailen, bellen of het formulier onder aan deze pagina gebruiken.  

 

Wij kunnen bestratingsmateriaal ook voor u thuisbezorgen, vraag naar de bezorgkosten. Bij grote partijen geven wij u altijd korting, kom langs en we kunnen u een passende aanbieding doen. Mocht u ergens anders iets hebben gezien, dan kunnen wij dat ook voor u leveren ( bijvoorbeeld van: MBI

beton, Red Sun of Excluton) Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Ons sortiment bestrating bestaat o.a. uit:

Betontegels

Gecoate tegels

Keramische tegels

Natuursteen tegels

Betonstenen (strak en getrommeld)

Gebakken stenen

Stapelblokken

Opsluitbanden

Pallisadebanden

U- en L-elementen

Traptreden en betonbielzen

Gebruikte bestratingspartijen en restanten

Steenlijmen

Honingraat grindmatten en gronddoek

Ecolat- en Cortenstaal randen

 

 

 


Bestratingsproducten

 

Palinoblock/Palissade block  60x15x15 cm, antraciet strak
Palinoblock/Palissade block 60x15x15 cm, antraciet strak

Palinoblock/Palissade block

Actie, altijd scherp geprijsd 

60x15x15 cm (LxBxH)

Antraciet strak

 

 

 

 

B E S T R A T I N G   B E S T E L F O R M U L I E R

Onderstaand kunt u bestratingsmateriaal en gerelateerde materialen bestellen. Bestelt u voor woensdag 10.00 uur dan staat uw bestelling de vrijdag voor u klaar. Heeft u iets gezien wat niet bij onze leveranciers te vinden is, vraag er gerust naar, wij kunnen dit meestal ook voor u leveren. Wij bellen of mailen u zodra uw bestelling klaar staat of laten uw bestellen bezorgen.

  

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.